2 daagse Roeselare

Na een lang verbod op gezellige, uitstappen, er toch in geslaagd een meerdaagse activiteit in elkaar te knutselen met de huidige coronaregels. 
Zaterdagmorgen verzamelden 3 groepjes renners zich aan Staf Versluys om gedurende 2 dagen doorheen West-Vlaanderen te cruisen. 
Volgens de groepen werd er de eerste dag 155, 115 en 75 km afgehaspeld. Alles in droog weer, af en toe zon, nu en dan een wolk, maar vooral minder gekende wegen en paden te ontdekken.
‘s Namiddags kwamen we dan aan in Roeselare, waar we incheckten in het vriendelijke Park Hotel, heel attent en veel aandacht voor fietsers, een echte aanrader!
Na een deugddoende, broodnodige en werlverdiende douche, gingen we allen aperitieven en eten in het Italiaanse restaurantje “Etna” op een steenworp van het hotel. De communicatie met de uitbater verliep allesbehalve vlot, maar uiteindelijk allen wel lekker gesmuld en goed gedronken. Na nog heel wat leuke verhalen, allemaal in ons nestje om de volgende ochtend te genieten van een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet. 
Tussen 9 en 10u vertrokken de respectievelijke groepen terug richting Bredene. De AB groep heeft slechts een kwartiertje regen gehad, maar helaas ook 5 platte banden! na de 3de platte band zat Luc Vandevelde zonder lijm, zonder plakkers, zonder reserveband… en diende hij de noodlijn (Maria) in te schakelen. Gaël en Eddy hebben Luc dan nog even gezelschap gehouden aan de kerk van Adinkerke om dan de laatste kilometers met 2 af te leggen. De C en D Groep hebben het op enkele buien na, ook zeer goed gesteld. Ze reden respectievelijk 80 en 50 kilometer met de nodige stops aan de lokale horeca. De AB-groep reed nog eens 155 km om op die manier de ganse buitengrens van West-Vlaanderen af te rijden.
Het was een geslaagde trip, voor herhaling vatbaar. Aan elk bedankt voor de deelname en leuke momenten samen!
Nog eens een zeer warme bedanking voor Gilbert en Carine die de superservice hebben geleverd om de valiezen thuis te komen afhalen en nadien te komen terugbrengen! Geweldige mensen met een groot hart voor de club!

%d bloggers liken dit: