Fin De Saison

WD Breduinia rijdt dit seizoen 343249 km bij elkaar en viert zijn kampioenenWielerclub WD Breduinia sloot zondag naar gewoonte zijn fietsseizoen af met een foute rit, dit jaar in het teken van ‘disco’. Het zag eruit als een bonte en vroege karnavalstoet op de fiets. De pret kon niet op.
Na afloop werden de kampioenen gevierd.
Bij de heren ging Redgy Dieusaert met de trofee aan de haal. Hij haalde het nipt van Arnold Simons. Beiden hadden evenveel punten in de wacht gesleept, maar Redgy haalde het met meer gereden kilometers. Ria Vandenberghe mocht zich voor de tiende keer zegekoningin laten kronen. Een prachtige prestatie weeral.
Frank Vermeersch werd de kampioen van de midweek: hij reed het meest woensdagavondritten en de beste neofiet was dit jaar Jean-Paul Stoquart. Bruno Kamers werd gehuldigd omdat hij meest kilometers reed in clubverband, nl. een goeie 6000.
Luk Van Canneyt sloot het rijtje gevierden als kampioen van het meest aantal gereden kilometers. Niet te verwonderen gezien hij in juni rond Frankrijk reed. Hij bracht het totaal aantal gereden kilometers tussen maart en oktober van dit jaar op iets meer dan 13 000 km.
De meeste wielertoeristen houden geen winterslaap. Nu kijken velen onder hen uit naar het komende MTB-seizoen en uiteraard naar hun eigen Dunebikerstocht op 24 november met start en aankomst in ‘De Horizon’.
Luk

%d bloggers liken dit: