WD Breduinia in de prijzen

Afgelopen vrijdagavond mocht voorzitter Yves Qualy uit handen van de Gemeentelijke Sportdienst de Schaal voor Sporttoewijding in ontvangst nemen. Yves werd door Schepen van Sport, Recreatie en Seniorenactiviteiten Doris Vermoortel in de bloemen gezet voor zijn belangrijke bijdrage aan het reilen en zeilen binnen onze fietsclub die in geen tijd is gegroeid naar om en nabij de 150 fietsende leden en langzaamaan een uithangbord is geworden voor het wielertoerisme maar ook voor de gemeente Bredene.

Proficiat Yves en bij uitbreiding proficiat aan alle leden die WD Breduinia vandaag maken tot wat het is : een fietsclub voor jong en oud, rap en iets minder rap waar iedereen zich kan en mag thuis voelen.

Alsof dat nog niet genoeg is kaapten Carine, Marvin en Serge ook nog dezelfde avond de eerste prijs weg bij de sportquiz. De avond van WD Breduinia kon niet meer stuk want we mochten onze kassa spijzen met een extra 250 euro. Dank en ook proficiat aan onze quizzers van dienst.

WD Breduinia houdt eraan ook triatleet Norbert Hallemeesch te feliciteren met zijn Platina Eend. Norbert werd vorige jaar tweede in het Frans kampioenschap volledige triatlon en werd eerste in de Ironman van Kopenhagen in zijn leeftijdscategorie. Bovendien slaagde Norbert er ook in om deel te nemen aan de moeder van alle triatlons, de Ironman op Hawaï waar hij bovendien ook finishte. Een welgemeende proficiat Norbert namens WD Breduinia.

Zie ook deze links : http://www.nieuwsbredene.be/index.php/facebook-gallery?id=566216806853410&jfpage=1
en http://www.bredene-breed.be/index.php/nieuwigheden/actualiteit/triatleet-norbert-hallemeersch-wint-platina-eend-en-breduinia-de-sportquiz.html

Het Bestuur

%d bloggers liken dit: