WD Breduinia viert zijn kampioenen

Zondag sloot Wielclub Breduinia haar geslaagde fietsseizoen af met een laatste ‘speciale’ rit. De wielertoeristen maakten er naar gewoonte een late carnavaltocht van, dit jaar verkleed in de outfit van andere sporten.
Na afloop werden de kampioenen gevierd.
Bij de heren werd Redgy Dieusaert voor de tweede keer clubkampioen, hij haalde niet alleen het meeste aantal aanwezigheidpunten, maar hij had ook het meest aantal kilometers in clubverband. En dat waren er ruim 7 000! Ria Vandenberghe werd de nieuwe clubkampioen bij de dames, een titel die ze al voor de achtste keer op haar palmares kan schrijven. Burgemeester Vandenberge en Schepen van sport Feys schonken beide winnaars een mooie beker.
Vielen ook nog in de prijzen: Kathleen Vandecapelle voor het rijden van de meeste woensdagavondritten, Frank Debacker voor het rijden van meer dan 6000 kilometers in clubverband en Luc Thienpont die in dit seizoen in clubverband én daar buiten meer dan 14 000 kilometer realiseerde. De neofit van het jaar is Freddy Vandroogenbroeck, als eerstejaars behaalde hij 200 aanwezigheidspunten.
De viering werd afgesloten met een heerlijke bbq verzorgd door Wendy en Stefaan van de  Bistreau en Moustache zette nadien de zaak in vuur en vlam met leuke muziek en grappen.
Hiermee vallen de wegactiviteiten stil maar start, voor de liefhebbers, het MTB-seizoen en dit meteen in een gloednieuwe uitrusting die ook werd voorgesteld. Het bestuur.

%d bloggers liken dit: